PJIRC chat room for Traffic Officers - RECOMMENDED

Site slow? Links not leading to the right place? Sloppy design? Inaccurate text? we want to know!!

Moderator: R C C

User avatar
falkor
Navigator
Navigator
Posts: 3184
Joined: Sat Sep 23, 2006 3:48 pm
Class: 'Ranger Varient'
Location: Surrey

PJIRC chat room for Traffic Officers - RECOMMENDED

Post: # 4471Post falkor
Sun Dec 24, 2006 11:12 am

:mm CHAT ROOM HERE :mm

click above THEN WAIT 60 seconds - :ll DO NOTHING - you will see no sign of activity, :ll no loading bar nothing

NEXT

you will be told that there is an error in the chat room signature

NOW read the info on that and press RUN

if you don't press RUN then you will not get to the Chat Room :((

User avatar
TheWanderer
Elite Legion
Elite Legion
Posts: 1988
Joined: Sat Sep 23, 2006 4:54 pm
Class: 'Bounty Hunter'
Location: Fighting Crime, Most of the time!
Contact:

Post: # 4485Post TheWanderer
Sun Dec 24, 2006 2:56 pm

Excellent.

Our very own chatroom.

These are a bit temperamental to get into as I found out the other night when I gatecrashed National-PCSOs! If you follow the login instructions above and try it a few times if it doesnt work 1st time around you can't go wrong.

We'll be looking at having probably a weekly chat on a certain night at say 19.30 what do you think?

User avatar
Flash
Committee Member
Committee Member
Posts: 536
Joined: Wed Nov 01, 2006 11:47 pm
Contact:

Post: # 6454Post Flash
Sat Jan 06, 2007 4:28 pm

Thats Superb, toom a while to load but worked first time!!!! :D

TW - I think a weekly chat would be a great start. Lets just make it well publised to the forum and hope no one is at work!! :lol:

Well done Falk, thats a great piece of work!!! :rb:
.
.
Proud to be part of National Traffic!!!!!

Vic Mackey
Committee Member
Committee Member
Posts: 394
Joined: Wed Oct 11, 2006 11:54 pm
Class: 'Berserker'
Alignment: 'Shadow'
Sacred: 'Warrior'
Location: Farmington PD
Contact:

Post: # 6970Post Vic Mackey
Tue Jan 09, 2007 9:51 am

I tired it the other day and got in first time - Woo-hoo! BUT there was nobody else there!

Or were they hiding because I went there? Thougght I'd get that in and steal CC, Gerroff, TW, Hondo and Maverick's thunder!! :lol: :lol:

User avatar
falkor
Navigator
Navigator
Posts: 3184
Joined: Sat Sep 23, 2006 3:48 pm
Class: 'Ranger Varient'
Location: Surrey

Post: # 8772Post falkor
Tue Jan 30, 2007 11:41 am

CONFIGURATION CHANGE

went onto the chat room a couple of days back and found that Flash and I were actually in 2 rooms called "Newbies" because the system had fired up a back up server creating a second version of "Newbies"

this is not supposed to happen

that second server is supposed to initiate IF the first does not

there is no point having both servers running, so I have cancelled that setting and we are back to one again

ALSO

you will now see that 2 rooms are now available

the standard "Newbies" and the private "HATO"

these 2 rooms are both fine to chat in, you will see the name of the room that you are in floating across the top of the CHAT WINDOW, it will say "Newbies" OR "HATO"

to change rooms simply click on the room that you wish to chat in
the room buttons are just below the type text field :wink:

User avatar
Charl_Hunter
Committee Member
Committee Member
Posts: 625
Joined: Mon Sep 25, 2006 1:06 pm
Class: 'Undead Hunter'
Alignment: 'Shadow'

Post: # 14964Post Charl_Hunter
Sun Apr 08, 2007 4:49 pm

Having problems, I haven't used the chat in a while so can't remember if I did something different last time.

The chat is opening in a window and seemingly loading fine, it just won't join a channel I keep on getting

unable to connect : java.net.UnknownHostException : irc.blitzed.org

Any ideas anyone? :?
Swatted

User avatar
Alpha Bravo Guy
Executive Officer
Executive Officer
Posts: 259
Joined: Tue Feb 13, 2007 8:27 pm
Class: 'Elder Bard'
Location: On the black stuff

Post: # 14968Post Alpha Bravo Guy
Sun Apr 08, 2007 6:12 pm

I just got on no probs except no one in either chat room.
Do you get the Sun Java logo come up on entry? i Have had probs with youtube something to do with javascript not enabled. Got is sorted now.
Please don't steal - the Government doesn't like competition!

Post Reply Previous topicNext topic